Viihtyisien rantamökkien vuokraus Hämeenlinnasta

Köykän lomamökeissä majoitut mukavasti kaikkina vuodenaikoina. Viihtyisien rantamökkien vuokraus onnistuu helposti verkossa.

Katso mökit ja varaa!

Korkeatasoiset vuokramökit Hämeenlinnassa

Lomahuvilamme Pihlaja, Kalliokoivu, Kalliohonka ja Tervaleppä ovat MALO-luokiteltuja, korkeatasoisia viiden tähden lomakohteita. Keittiöstä löytyvät kaikki koneet ja tarvikkeet, ja käytössäsi on myös ulkogrillikatos. Puhdas vesi tulee mökkeihin lähdekaivosta. Puulämmitteisen saunan löylyt hellivät lomalaisia, ja iltaa voi viettää halutessaan takkatulen lämmössä.

 

Loppusiivous ja liinavaatteet eivät kuulu vuokrahintaan, mutta voit halutessasi tilata ne lisäpalveluna. Myös pinnasänky on varattavissa.

Upea sijainti järven rannalla

Köykän lomamökit sijaitsevat Hauhon pitäjässä, Hämeenlinnassa, Konaanjärven ja Vähä-Roineen rannoilla. Vuokramökeistä on vain noin 25 metrin matka omalle hiekoitetulle rannalle.

 

Matalasta rannasta tai laiturilta on helppo mennä uimaan. Majoittujien käytössä on myös oma vene. Paikalliset kalastusluvat voi halutessaan hankkia omistajalta loman aikana.

Tutustu mökkeihin!

Elämyksiä ja aktiviteetteja

Luonto ja rauhallinen ympäristö tarjoavat rikkaita elämyksiä läpi vuoden. Kesällä pääset helposti esimerkiksi pyöräilemään, uimaan, soutelemaan, kalastamaan tai luontopoluille patikoimaan. Talvella voit hiihtää tai talvikalastaa.

 

Sappeen laskettelukeskukseen on matkaa noin 20 kilometriä. Rinteiden lisäksi keskuksesta löytyy hyvin hoidettuja latuja.

Tutustu Sappeeseen

Vuokraa mökki helposti verkossa

Näet mökin varaustilanteen heti ajantasaisesta varauskalenterista, ja varaus onnistuu verkossa. Toivotamme sinut ja perheesi tai ystäväsi tervetulleiksi lomailemaan kaikkina vuodenaikoina!

 

Vuokraamme sovittaessa tiloja myös kokouksiin ja pienimuotoisiin juhlatilaisuuksiin.

Tutustu ja varaa